Lia Olguța Vasilescu share Facebook tunuri de apă proteste

Redactor:
Sorin Bogdan
Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, preia pe Facebook imagini violente în care protestatarii sunt împrăștiați cu tunuri de apă. Citește comentariile simpatizanților PSD

Supărată pe protestele antiguvernamentale din Piața Victoriei, Lia Olguța Vasilescu a răscolit internetul pentru a se documenta cum tratează autoritățile din alte țări demonstrațiile. Și a găsit mesajul unui motociclist din Africa de Sud, cu predilecție pentru ideile extremiste și videoclipurile violente, care ne arată cum și-ar dori să acționeze forțele de ordine împotriva protestatarilor. În imagini se vede un grup de demonstranți împrăștiați cu tunuri de apă. Cei atinși de jetul puternic, sunt trântiți violent pe asfalt și rămân nemișcați. 

Ministrul Muncii preia imaginile pe pagina sa oficială de Facebook și lasă plăcerea comentariilor simpatizanților săi. Aceștia au înțeles imediat ce visează liderul PSD.

Lia Olguța Vasilescu pagina de Facebook

„D-na ministru, pe când și la noi astfel de tratamente derbedeilor din piață și țară,” scrie Alb Doru.

„Dacă ar trece doar o mașină de la ADP, aia cu stropitoarele înfundate cu care udă după ce abia a plouat, și UN STROP i-ar cădea unui tefelist pe-obraz… ar urla ca din gură de șarpe că e brutalizat, că e violentat, că e o victimă,” adaugă Eduard Rădulescu.

„Dacă la interne ar fi un bărbat adevărat, așa ar proceda,” este de părere Radu Vișan. „În Berlin cum se observă un grup mai mare de 4 oameni, cum sunt întrebați de poliție de autorizație de întrunire.”

„O baie rece și capetele fierbinți se răcoresc,” consideră Maria Toma. „Să luăm și noi exemplul Germaniei sau a altor state cu democrații consolidate.”

Așa să faceți și voi cu jegoșii să-i spălați,” o sfătuiește Dumitru Tita.

„Așa să procedeze și MAI de la noi, să nu mai vedem leprele lui soroș în Parlament.Victoriei,” o sfătuiește Dumitra Puica.

Și Daniel Arnăutu e de acord: „Puțină apiță la guriță poate se trezesc și ei la realitate, nu la insolvența tv.!”

 

Inchide