Lipsa gardurilor face victime. Mistreți loviți de mașini pe autostrada A1 Orăștie-Sibiu și București-Pitești

Lipsa gardurilor face victime. Mistreți loviți de mașini pe autostrada A1 Orăștie-Sibiu și București-Pitești
Publicat: 16/10/2019, 14:03

Cel puțin trei mistreți au fost loviți de un TIR, în noaptea de marți spre miercuri, pe autostrada A1, tronsonul Sebeș-Sibiu.

Accidentul a fost semnalat de un șofer, pe un grup de pe Facebook.

„Mistreți pe autostradă loviți de TIR. Cel puțin trei bucăți. Pe sensul Sebeș-Sibiu. 3.15 (n.r. ora accidentului)”, a scris șoferul pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că animalele erau destul de mari.

Într-un comentariu făcut la postare, un internaut a spus că a fost și el martor la un accident asemănător, produs marți, pe tronsonul Pitești-București.

El a postat și o poză în care se poate vedea animalul lovit de o mașină.

De asemenea, un alt internaut a întrebat într-un comentariu unde sunt gardurile de protecție și cine ar trebui să-i despăgubească pe șoferii implicați în astfel de accidente, în cazul în care aceste garduri lipsesc.

„Unde sunt gardurile de protecție pe care le păzesc cei cu mașinuțele albe inscripționate și care merg cu avariile pornite pe banda de urgență de te induc în eroare că cine știe ce sa întâmplat….??? Nu ei ar trebui să plătească despăgubirile în astfel de cazuri? Dacă nu ei ar trebui să plătească atunci nu văd rolul lor in traficul de pe autostradă”, a scris bărbatul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase