LOW-COST. Wizz Air lansează noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța. Compania aeriană a anunțat și prețurile biletelor

LOW-COST. Wizz Air lansează noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța. Compania aeriană a anunțat și prețurile biletelor
(Foto: caracter ilustrativ)
Publicat: 05/05/2020, 15:40

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță lansarea, din  iulie, a opt noi rute din Viena (Austria) spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech. Biletele pot fi rezervate deja, la prețuri ce pornesc de la 19,99 euro.

„Lansarea acestor noi rute și dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naționale și internaționale, dar și restricțiile, prin reluarea operațiunilor de la Viena, WIZZ a făcut posibilă călătoriile esențiale pentru mulți clienți, sprijinind astfel și reunirea familiilor”, a anunțat compania, citată de Mediafax.

Cursa Viena-Constanța va avea loc în zilele de luni și vineri, din 3 iulie, iar prețul biletelor pornește de la 19,99 euro.

Celelalte curse noi anunțate de companie:

Viena – Bruxelles (Charleroi) – marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, din 1 iulie, de la 19,99 euro

Viena – Tallinn – marți, joi și sâmbătă, din 2 iulie, de la 24,99 euro

Viena – Rodos – joi și duminică, din 2 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Heraklion – joi și duminică, din 2 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Burgas – luni și vineri, din 3 iulie, de la 19,99 euro

Viena – Zakynthos – marți și sâmbătă, din 4 iulie, de la 29,99 euro

Viena – Marrakech – joi și duminică, din octombrie, de la 39,99 euro

Wizz Air a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

„Deși călătoriile sunt în prezent restricționate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricțiilor pe măsură ce situația se îmbunătățește, iar clienții noștri pot reîncepe să călătorească. Echipa WIZZ este dedicată dezvoltării prezenței sale la Viena și oferă oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei. Suntem încântați să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor contribui la creșterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecție îmbunătățite vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa”, declară József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase