Ministrul Transporturilor anunță: În a doua jumătate a lunii septembrie vom da în trafic centura Sucevei

Redactor:
Ioana Sfârlea
Ministrul Transporturilor anunță: În a doua jumătate a lunii septembrie vom da în trafic centura Sucevei
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat, miercuri, la Suceava, că în a doua jumătate a lunii septembrie se va face recepția lucrărilor la șoseaua de centură a orașului Suceava și drumul va fi deschis traficului.

Întrebat, miercuri, la Suceava, despre situația lucrărilor la drumurile din județ, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat că pe DN 18 și centura Sucevei constructorul lucrează foarte bine, iar lucrările la șoseaua de centură vor fi recepționate în a doua jumătate a lunii septembrie.

„Vreau să vă spun că trebuie să fiți mă mândri de ce constructor este pe DN 18 și pe centura Sucevei, este un constructor care muncește foarte bine, iar în a doua jumătate a lunii septembrie vom veni să facem recepția ca să dăm în trafic centura Sucevei. În timp ce alții făceau circ și puneau cu lopata nisip pe la roțile de la camioane, Guvernul PSD finalizează obiectivele și le dă în trafic, așa cum și-a asumat, și DN 18 la fel și o să aveți o surpriză plăcută și pe centura Rădăuțiului”, a spus Cuc.

El a mai spus că și șoseaua de centură a orașului Rădăuți ar putea fi terminată mai repede pentru că și acolo este „un constructor foarte bun, care are un ritm foarte alert”.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost miercuri, alături de premierul Viorica Dăncilă, la Suceava.

 

Inchide