Mircea Radu nu mai este șeful comunicării din Televiziunea Publică. Mesajul realizatorului TV

Mircea Radu nu mai este șeful comunicării din Televiziunea Publică. Mesajul realizatorului TV
Mircea Radu nu mai este șeful comunicării din Televiziunea Publică. Mesajul realizatorului TV / Sursă Foto: Mircea Radu, Facebook
Publicat: 24/12/2020, 22:38
Actualizat: 06/04/2021, 15:15

Cunoscutul realizator de televiziune Mircea Radu nu mai este coordonatorul comunicării din Televiziunea Publică, după mai puțin de jumătate de an în această poziție, relatează Pagina de Media.

Mircea Radu renunță la conducerea departamentului

Cunoscutul realizator a spus că mandatul îi expiră la 31 decembrie.

Poziția de șef al comunicării ar urma să fie preluată, cel mai probabil, de Nicoleta Gavrilă, actualul director de marketing al TVR, mai notează Pagina de Media.

Mircea Radu a fost numit director de comunicare al TVR la 1 iulie, în acest an, după ce, din ianuarie, era consilier al președintelui TV Doina Gradea. De altfel, în mai multe rânduri, departamentul de comunicare al TVR condus de Mircea Radu a trimis comunicate de presă în care susținea pozițiile Doinei Gradea în legătură cu divergențele pe care șefa TVR le avea cu oameni din TVR sau din conducerea instituției.

Potrivir sursei citate, Mircea Radu a prezentat și emisiunea Down the Road, pentru care a fost remunerat cu 23.000 de euro.

„Știți bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?” . Așa și cu știrea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR.
Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul.
Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”- a scris Mircea Radu pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase