Nepotul Regelui Mihai I, proprietarul primului Mini Paceman din Europa

Publicat: 03 03. 2013, 12:58
Actualizat: 29 07. 2014, 19:18

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a devenit sâmbătă primul posesor din Europa al unui Mini Paceman, primit de la Automobile Bavaria, furnizor al Casei Regale din România.

Principele Nicolae a primit mașina, cu un preț de pornire de 21.880 de euro, la showroom-ul din Băneasa, în prezența lui Ilie Năstase și a proprietarului Automobile Bavaria, Michael Schmidt.

„Este o mașină foarte frumoasă, este perfectă pentru oraș și pentru tinerii de vârsta mea (n.r. 27 de ani). Îmi place foarte mult”, a declarat principele Nicolae, care a precizat că primul drum cu noua sa mașină va fi la Sinaia, la castelul Peleș.

„E o mașină bună, azi nu se mai fac mașini proaste, asta e clar. În străinătate, oamenii normali la cap mai conduc și mașini mici, că sunt mai ușor de parcat”, a declarat Ilie Năstase.

Principele Nicolae, născut pe 1 aprilie 1985, este fiul principesei Elena a României și al profesor-doctorului britanic Robin Medforth-Mills, fiind al treilea în ordinea succesiunii la tronul României.