O mămică, avertisment pe Facebook: „În minunatul nostru cartier se află un pedofil…Îi plac și fetițele și băieții… S-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul și chiloții”

O mămică, avertisment pe Facebook: În minunatul nostru cartier se află un pedofil...Îi plac și fetițele și băieții... S-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul și chiloții
Publicat: 25/04/2018, 18:38

Femeia din Buzău a postat, miercuri, pe o rețea de socializare, un mesaj prin care avertizează celelalte mămici din cartierul Dorobanți că în zonă s-ar afla un pedofil și a dat și semnalmentele individului.

„Fetele care aveți copii, aveți grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanți se află un pedofil! Este blonduț, 1,70, și o aluniță în barbă! Sper să-l descoperim și să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac și fetițele și băieții”, scrie femeia.

Potrivit acesteia, bărbatul s-ar fi „legat” de copilul ei.

„Din păcate s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul și chiloții”, a spus femeia.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii s-au autosesizat și fac verificări în acest caz pentru a stabili dacă aspectele sesizate de mămică se confirmă sau nu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase