O șoferiță cu un Mercedes a plecat din benzinărie cu tot cu pompa de alimentare! Incidentul s-a petrecut la o benzinărie din Ploiești

Publicat: 24 11. 2022, 13:51

This browser does not support the video element.

Cu mintea în altă parte, o șoferiță a creat agitație la o benzinărie Lukoil din Ploiești. După ce a făcut plinul mașinii, femeia a uitat să pună furtunul de alimentare la loc și a plecat cu el conectat la rezervor.

Incidentul s-a petrecut la o benzinărie Lukoil din Ploiești.

După ce a alimentat și a plătit, șoferița unui Mercedes GLC, o mașină de peste 50.000 de euro, s-a grăbit să plece și a omis să scoată pistolul de alimentare din rezervor.

Femeia a înaintat, dar s-a oprit atunci când și-a dat seama de ce făcuse, totuși, furtunul era deja aruncat la câțiva metri distanță.

Cei ce se aflau în stația de alimentare, în benzinărie sau la pompe au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat.

Unii dintre ei au intrat în panică și au ales să se plece mai departe, de teamă ca incidentul să nu producă un incendiu.

O altă persoană a filmat momentul de după producerea incidentului, iar imaginile au ajuns virale pe Tik Tok.

A plecat cu pistolul de alimentare la mare

Șoferii din România sunt atât de îngândurați uneori și stresați de probleme, încât uită să mai alimenteze mașina corect.

În urmă cu aproximativ doi ani, un șofer a produs haos de proporții într-o benzinărie aflată pe Autostrada Soarelui.

Acesta a uitat să pună furtunul la loc și a plecat cu el înfipt în bușonul de alimentare al rezervorului.

Incidentul a avut loc într-o benzinărie aflată pe A2 Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța.

După ce a alimentat și a plătit, șoferul a uitat să scoată pistolul de alimentare din rezervor și a plecat cu tot cu furtunul de la pompă.

Totuși, acesta a fost puțin mai ghinionist decât șoferița cu mercedes, deoarece furtunul legat la mașina lui s-a rupt definitiv.