O tânără din Vrancea a născut în ambulanță. Paramedicii vor să fie nașii copilului

O tânără din Vrancea a născut în ambulanță. Paramedicii vor să fie nașii copilului
Publicat: 18/01/2020, 13:22

Salvatorii din Vrancea au fost chemați de urgență, pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă, pentru a ajuta o tânără gravidă.

Potrivit ISU Vrancea, în jurul orei 3.30, un apel la numărul unic de urgență 112 a cerut ajutorul salvatorilor Secției de Pompieri Adjud, în localitatea Ciorani, deoarece o gravidă, în vârstă de 24 de ani, acuza dureri.

O ambulanță SMURD a mers la fața locului a preluat pacienta, dar la nici 500 de metri de la plecarea ambulanței spre spital s-a declanșat nașterea.

Fiind la prima intervenție de acest fel, paramedicii au cerut sprijin de specialitate, însă, până la sosirea echipajului SAJ, au asistat nașterea.

La ora 4.00, tânăra mamă a născut o fetiță de 2.4 kilograme.

Echipajul SAJ care a ajuns la fața locului a preluat bebelușul, în timp ce femeia a fost transportată cu ambulanța SMURD la spitalul din Adjud.

Potrvit ISU Vrancea, tânăra mama era foarte fericită că nașterea primei fetițe a decurs bine. Părinții mai au trei băieței.

„Întâmplarea a fost de bun augur fiindcă cei trei colegi paramedici și-au exprimat dorința de a fi și nașii fetiței, iar unul dintre aceștia tocmai ce a aflat că va fi tătic”, transmite ISU Vrancea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase