Omul de afaceri Dan Cămârzan, judecat pentru că și-ar fi omorât bunica, scapă de închisoare. Afaceristul din topul Forbes va fi internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Cămârzan, judecat pentru că și-ar fi omorât bunica, scapă de închisoare. Afaceristul din topul Forbes va fi internat la psihiatrie
Publicat: 13/08/2019, 10:18

Magistrații Tribunalului Brașov au decis revocarea arestării preventive în cazul omului de afaceri Dan Cămârzan și a dispus internarea medicală provizorie într-un spital de psihiatrie.

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deținut în Arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Brașov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și în consecință (…) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziții administrației locului de deținere și Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziții, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcția de Sănătate Publică a Județului Brașov”, se arată în decizie.

Sentința nu este definitivă și are drept de contestație în termen de cinci zile de la pronunțare în ceea ce privește internarea medicală, ca măsură executorie.

Cunoscutul om de afaceri din Brașov Dan Cămârzan a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, fiind acuzat că și-a omorât bunica. Anul trecut, fosta lui soție a cerut un ordin de protecție, susținând atunci că bărbatul consuma substanțe halucinogene.

Din referatul de arestare întocmit de procurori la momentul arestării preventive reiese că bărbatul și-ar fi omorât bunica în locuința în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat atunci, corespondentului Mediafax, că bărbatul și-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morții va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este și mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de față. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susține Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Surse judiciare au mai declarat, corespondentului Mediafax, că nu era prima data când Dan Cămârzan era implicat în incidente violente. El a fost acuzat anul trecut, chiar de fosta lui soție, că a comis unele acte care i-au provocat acesteia temeri, femeia cerând și un ordin de protecție împotriva lui, în luna ianuarie 2018.

Ea a declarat instanței că bărbatul „are o atitudine arogantă, ușor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanțe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaște public, făcând referire în aproape toate postările sale”.

De asemenea, Dan Cămârzan mai are un proces pe rol, pentru lovire sau alte violențe, la Judecătoria Brașov.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogați români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT și imobiliare.

Foto: Dan Cămârzan/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”