PANDEMIA naște criminali. Un asistent medical și-a sugrumat iubita doctoriță: „M-a infectat cu coronavirus!”

Publicat: 02 04. 2020, 09:04
Actualizat: 02 04. 2020, 09:05

Asistentul medical Antonio Pace din Italia a recunoscut, în fața anchetatorilor, că a ucis-o pe prietena lui, doctorița Lorena Quartana, pe fondul unei neînțelegeri legate de o posibilă infectare cu coronavirus. Testele au arătat că NICIUNUL nu a avut coronavirus!

Asistentul și-a sugrumat iubita, crezând că aceasta l-a infectat cu coronavirus, scrie mirror.co.uk. Antonio De Pace, în vârstă de 28 de ani, a sunat apoi la poliția, pentru a mărturisi că a ucis-o pe Lorena Quartana, de 27 de ani.

Ambele persoane au lucrat într-un spital din Messina, Sicilia, în perioada pandemiei de coronavirus.

Poliția a descoperit cadavrul femeii în apartamentul în care locuia alături de De Pace. Mai mult, criminalul își provocase răni și era întins pe podea.

Medicii i-au salvat viața și acesta a mărturisit crima în fața procurorului regional Maurizio de Lucia: „Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus”.

Testele inițiale au arătat însă că niciunul nu avea coronavirus. Părinții îndurerați ai Lorenei au fost înștiințați că trebuie să-și îngroape în cel mai scurt timp fiica, din cauza amenințării coronavirusului. Italia este cea mai afectată țară din Europa în privința numărului de victime ale Covid-19.