Peste 4.000 de oameni dintr-o comună din Buzău, rupți de lume după ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor – FOTO

Redactor:
Corespondenti
Locuitorii comunei Lopătari, din județul Bzuău, sunt izolați, după ce șoseaua de legătură a fost închisă, miercuri, din cauza aluviunilor care au provocat surparea unei porțiuni a Drumului Județean 203 K. Pentru a ieși din sat, oamenii folosesc drumuri alternative, ulițe și drumuri comunale.

Drumul Județean 203 K s-a surpat, miercuri, din cauza aluviunilor, astfel că oamenii trebuie să folosească rute alternative, pe ulițe sau drumuri comunale pentru a ieși din sat.

„Oamenii nu sunt izolați. Traficul ușor se desfășoară pe rute alternative, pe drumuri comunale și ulițe sătești. Cu ambulanța se poate ajunge la cazurile medicale”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

rupți de lume

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de precipitații pentru mai multe localități din județul Buzău, valabilă până la ora 13.00. Potrivit avertizării, se vor semnala averse torențiale, vijelie, descărcări electrice și grindină.

Potrivit ultimului recensământ din 2011, în comuna Lopătari trăiesc 4.242 de locuitori.

 

Tags:
Inchide