Președintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu

Publicat: 16 02. 2012, 10:02
Actualizat: 04 03. 2012, 04:07
Președintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu și firma Best Media, cerând instanței Judecătoriei sectorului 1-Secției civile să fie obligat la despăgubiri de un leu, procesul urmând să înceapă în 21 aprilie.

Președintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Dinu Patriciuși firma Best Media, cerând instanței Judecătoriei sectorului1-Secției civile să fie obligat la despăgubiri de un leu, procesulurmând să înceapă în 21 aprilie. Sâmbătă, Traian Băsescu a anunțat,la sediul său de campanie, că îl va da în judecată pe Dinu Patriciuși ziarul Gardianul pentru „minciună și trucarea unor filmări” și aîntrebat conducerea ziarului de ce nu a făcut o expertiză afilmului.

Acțiunea a fost înregistrată la instanță, primul termen în acestproces fiind fixat pentru 21 aprilie. „Gardianul” a publicat, joi,26 noiembrie, un film în care președintele Băsescu pare a lovi uncopil peste față, în timpul unui miting electoral din 2004.Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Realitatea TV,întrebat cum comentează filmul, că se va uita la imagini și va da oexplicație publică, după care a spus: „Nu știu dacă acel copil nu avorbit urât femeii”.

Mediafax