Prima ediție BurgerFest, la București. Cine va concerta și cât costă un bilet

Redactor:
Diana Parvulescu
Prima ediție BurgerFest, la București. Cine va concerta și cât costă un bilet
Prima ediție BurgerFest, la București. Cine va concerta și cât costă un bilet

Golan este un trio bucureștean, format din Alex, Mihai și Ernesto, care și-au combinat talentul și abilitățile diverse într-un amestec unic de armonii eclectice, rezultând un sound house, nudisco și electro foarte personal. Folosind instrumente live, sampling și DJ-ing, cei trei aduc o abordare originală muzicii electro, soundul lor fiind atât melodic și visător, cât și energic și antrenant, potrivit comunicatului.

Niște Băieți sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors și final glorios. Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care au adus publicului bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Băieți propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca „de aur”, în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere.

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial și a fost înființată în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard), cărora li s-a alăturat, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare puțin diferită a muzicii – directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese precum „Ne place” și „D-aia”.

Accesul la BurgerFest se face pe bază de bilet, prețul fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment. Începând cu săptămâna viitoare, abonamentele pentru trei zile vor fi disponibile online, în rețelele MyTIcket.ro și Iabilet.ro.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, prima ediție BurgerFest își propune trei lucruri. În primul rând, să aducă în fața publicului cele mai gustoase și aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari din localuri care au acest produs în meniu în mod obișnuit. În fiecare zi de BurgerFest, publicul va putea alege din cea mai variată ofertă de burgeri pe care o poate avea la dispoziție, într-un singur loc.

În al doilea rând, BurgerFest va acorda titlul de „cel mai bun burger” în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

Totodată, BurgerFest propune o experiență diferită pentru un weekend în București: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeață, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare și experiențe gastronomice, cu jocuri și concursuri.

Inchide