Protestul unor puști supărați pe planurile primarului Robert Negoiță: „Vrem natura înapoi!”

Publicat: 01 12. 2014, 00:16

Mai mulți bucureșteni au participat duminică, 13 noiembrie, la un protest față de inițiativa Primăriei Sectorului 3 de a ridica un zid de beton și o fântână arteziană pe trotuarul de pe Bulevardul Unirii, din vecinătatea magazinului Unirea.

Printre manifestanți s-au numărat și trei puști care au scandat împreună „Vrem natura înapoi!”.

De asemenea, pe respectivul zid au fost lipite mai multe afișe cu mesaje pentru edilul acestui sector, Robert Negoiță.

„Noi suntem sectorul 3 / Banii noștri tu îi iei / Fă programe sociale / Nu ne îngropa sub dale! / Lasă I.O.R-u”-n pace / Natural, așa ne place!”, a scris cineva, făcând referire și la proiectul sălii multifuncționale din Parcul Alexandru Ioan Cuza.

FOTO: Facebook//Nicoleta Chiriță

Primăria Sectorului 3 urma să construiască o sală polivalentă de 1.200 de locuri pe 3.000 mp din Parcul Titan din Capitală. În urma protestelor cetățenilor din zonă, Negoiță a renunțat la proiect.

Cât privește proiectul de pe Bulevardul Unirii, oamenii s-au arătat revoltați de deciziile luate de primăria de sector în legătură cu amenajarea spațiului respectiv, unde au mai fost aduse și 28 de pietre de marmură ce urmează a fi gravate.

FOTO: Facevook//Cosmina Sînpetrean

„Acesta (zidul, n.r.) va fi transformat de noi într-un memorial al spațiilor verzi și copacilor sacrificați de primăria sectorului 3 și al banului public  îngropat în diafragme roz de beton, în ziduri, unicorni și alte bazaconii numite cultură”, au scris inițiatorii protestului de duminică pe o rețea de socializare.