RCS&RDS anunță o schimbare importantă pentru toți clienții de la 1 ianuarie

Publicat: 08 01. 2013, 19:57
Actualizat: 21 02. 2014, 12:04

Compania RCS&RDS va avea în ofertă, începând de anul viitor, doar două tipuri de abonamente, unul de cablu analogic, la un preț de 25/ lei pe lună, și un altul de cablu digital, care va costa 29 de lei/ lună.

În pachetul analogic, numărul de programe TV și prețul nu sunt modificate față de cel la care au acces clienții companiei în prezent.

De la 1 ianuarie 2013, pachetul Extra Digital, care în prezent are 87 de programe, va fi înlocuit de un alt pachet Digital, care va avea 100 de programe. „Pachetul Digital poate fi completat cu opțiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opțiune care conține canale pentru adulți. Compania oferă primul echipament SD pentru recepție digitală în custodie”, se arată într-un comunicat transmis de RCS&RDS.

Clienții RCS&RDS care au în prezent pachetul Bază Digital, la un tarif de 25 de lei pe lună, nu vor fi obligați să treacă de la 1 ianuarie la noul pachet cu 4 lei mai scump, ci își vor păstra oferta curentă.

De cealaltă parte, clienții care au în prezent pachetul Extra Digital vor trece la pachetul nou din luna decembrie, pentru care vor plăti un tarif mai mic cu 2 lei, de 30 de lei pe lună.

Schimbarea ofertei RCS&RDS vine după conflictul dintre furnizorul de servicii de cablu TV din România și grupul Discovery.