Robert Turcescu, la nunta lui George Simion, alături de Victor Ciutacu, Mirel Palada și Dan Diaconescu. „Ne doare la bască”

Robert Turcescu, la nunta lui George Simion, alături de Victor Ciutacu, Mirel Palada și Dan Diaconescu. „Ne doare la bască”
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 27/08/2022, 11:09

Jurnalistul a transmis un mesaj care pare adresat celor care au criticat ideea liderului AUR de a chema „toți românii” la nuntă și care au comparat evenimentul cu nunta lui Corneliu Zelea Codreanu. „Ne doare la bască”, a scris Turcescu pe internet, alături de o poză cu Victor Ciutacu, Mirel Palada, Dan Diaconescu, și evident, de George Simion.

În alte mesaj, Turcescu se amuză sănătos. „Râdem, viața e frumoasă”, scrie jurnalistul.

La nunta de sâmbătă, care va începe, „oficial”, la ora 14.00, deputatul așteaptă 10.000 de oameni.

Invitaţii vor face plimbări cu balonul cu aer cald şi vor mânca vânat, arată programul complet al nunții, pus la dispoziție chiar de Simion.

Cununia religioasă este programată la ora 12.00, în bisericuţa de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

Simion a avut nevoie de o derogare de la Biserica Ortodoxă Română, care, de regulă, le interzice preoților să oficieze nunți în afara lăcașelor de cult. Cununia va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, dar și de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Simion, nuntă cu ajutorul donațiilor

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a declarat George Orbean, consilierul de imagine a lui George Simion, pentru Fanatik.com.

De cealaltă parte, George Simion susține că se întreține doar din salariul de parlamentar (146.422 de lei pe an, conform declarației de avere) și nu are alte bunuri în proprietate, cu excepția unui automobil vechi de 16 ani.

Întrebat cum își permite un eveniment de o asemenea amploare, acesta a declarat că fondurile provin din donații.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase