VIDEO Tânără din Vatra Dornei snopită în bătaie, cu pumnii și picioarele, de iubitul ei, în timp ce tatăl agresorului privește nepăsător

Publicat: 12/08/2022, 16:06
Actualizat: 12/08/2022, 16:18

Caz terifiant în Vatra Dornei! O femeie a fost bătută cu pumnii și picioarele în fața casei de partenerul ei. Martorul incidentului a fost tatăl agresorului, care nu i-a sărit în ajutor tinerei, ba chiar a privit tot incidentul cu mâinile în sân. Femeia se află acum în spital, în timp ce bărbatul agresiv s-a făcut nevăzut.

Cu greu te poți uita la imaginile brutale pe care le-a publicat victima pe internet. În videoclip, individul este surprins cum își lovește propria iubită fără milă. La un moment dat, agresorul o lovește cu telefonul pe care îl ține în mână.

Camera de supraveghere a surprins imaginile în care un individ își lovește cu furie iubita neputincioasă. Și mai alarmant este că tatăl agresorului privește tot momentul marcant fără a avea vreo reacție.

Cei doi tineri, victima și agresorul ei, au venit în ţară, din Olanda, în vacanţă acum două zile.

Au împreună un băieţel de doi ani şi vara aceasta ar fi trebuit să facă nunta. Pe conturile lor de socializare, apar mereu în fotografii zâmbitori şi fericiţi. Dincolo de Facebook însă, Mădălina spune că trăia un coşmar din cauza geloziei bărbatului.

Mădălina, lovită cu brutalitate de către iubitul său

Victima: E prima dată când mă aduce chiar în starea asta, dar el a mai fost violent. Eu l-am iertat fiindcă avem un copil împreună.

Tot timpul, cât a fost aproape ucisă în bătaie, un alt bărbat a privit cu nonşalanţă.

Victima: ”Este tatăl lui, tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare şi să mă omoare. Aia îi spunea. ‘Omoar-o, omoar-o!’ S-a mai întâmplat în Olanda, dar ei având reguli atât de stricte cu copiii, n-am vrut să ajungă pe la social, mi-l lua şi mi-a fost teamă să nu pierd copilul”

În acest moment, femeia se află la spital, sub supravegherea medicilor.

Dr. Cristian Rusu, director medical: „Prezintă un traumatism toraco-abdominal, un traumatism cranio-facial minor şi un traumatism al membrului inferior stâng.”

Și poliția s-a sesizat cu privire la acest incident.

Comisar șef Ionuț Epureanu-pdc IPJ Suceava: „La această oră se desfăşoară căutări şi investigaţii în vederea localizării cu exactitate a bărbatului de 41 de ani.”