Românul ucis în noaptea de Anul Nou la Londra era CANOTOR. Tudor Simionov lucra ca portar pentru un SEX PARTY exclusivist

Românul ucis în noaptea de Anul Nou la Londra era CANOTOR. Tudor Simionov lucra ca portar pentru un SEX PARTY exclusivist
Publicat: 04/01/2019, 14:48

Tudor Simionov avea 33 de ani și lucra ca portar pentru o petrecere exclusivistă de Anul Nou în clădirea Park Lane din Londra. Organizatorul Leroy Rose a povestit pentru The Sun că, în jurul orei 5:30, românul se afla în interiorul locației, dar a ieșit în ajutorul colegilor săi, care se luptau la ușă cu un grup de golani ce încerca să intre neinvitați la petrecere.

„Bodyguarzii de la intrare erau copleșiți și s-a dus să-i ajute,” povestește Rose. „După nici 30 de secunde, a fost înjunghiat în mijlocul pieptului. S-a întors înăuntru și sângera. L-am ajutat să intre în toaletă. Sacoul său era plin de sângele care îi curgea din piept. Nu purta vestă de protecție. Am luat un prosop și l-am apăsat pe rană. El nu scotea nici un cuvânt. Cred că intrase în șoc. A mai trăit cam un minut. A murit în fața mea, cu ochii deschiși, uitându-se la mine.”

După încăierare, agresorii au fugit, iar medicii de pe ambulanța chemată de urgență nu au putut decât să constate moartea românului. Alți doi body-guarzi au fost răniți, precum și una dintre fetele de la intrare, însă rănile nu le pun viața în pericol. Poliția a stat de vorbă cu martorii și urmează să îi identifice pe agresori după filmările făcute cei aflați în preajmă și de camerele de supraveghere din zonă. Se pare că suspectul principal ar fi un tânăr de 26 de ani, care a fost reținut și este audiat de anchetatori

Presa de scandal din Marea Britanie scrie că, în clubul păzit de Tudor Simionov, fusese organizat un sex party pentru oameni cu bani, de către lordul Edward Davenport, poreclit Fast Eddie, un personaj dubios, care a fost condamnat în 2011 la 8 ani și 7 luni de închisoare pentru o fraudă de 4,5 milioane de lire sterline,. A fost eliberat după 3 ani, reușind să convingă judecătorii că este grav bolnav.

„Fast Eddie organizează cele mai tari petreceri,” a declarat promoterul Tommy Mack pentru The Sun. „Era o petrecere exclusivistă, dar s-a auzit repede de ea și au început să apară indivizi nepoftiți. Înăuntru erau o gramadă de oameni cu bani, prinți arabi, prieteni de-ai lui Eddie. Veniseră și niște fete superbe, care au plătit mii de lire pentru un loc la masă și nu aveau chef să le strice niște vagabonzi petrecerea.”

Vecinii din zonă au povestit că – până să înceapă încăierarea – au văzut intrând sau ieșind din club fete tinere în lenjerie sau rochii sexy. „Arătau ca pentru un sex party,” spune un vecin, „…corsete, tocuri înalte, tot tacâmul…”

„Eddie era la intrare și încasa banii de la cei care veneau,” a povestit pentru Daily Mail, un angajat al clubului. „Nu era un preț fix. De exemplu, cinci bărbați au plătit 2.000 de lire sterline, alți trei – 800, dar a fost și un bărbat care a plătit doar 100 de lire sterline. Davenport era la intrare, împreună cu încă doi tovarăși și o chinezoaică. Era genul de petrecere nebună, unde găseai orice poftești.”

Mădălina Anghel, tânăra cu care Tudor Simionov venise în Anglia și urma să se căsătorească, a povestit că acesta a fost convins să lucreze în noaptea de Anul Nou doar după ce patronul i-a promis 400 de lire sterline, dublu față de tariful obișnuit. „Inițial, Mădălina nu voia ca el să lucreze, dar a convins-o că au nevoie de bani și oferta e prea bună ca să o refuze,” dezvăluie Caterina Pătran, o prietenă a Mădălinei, pentru Daily Mail. „Plănuiau să-și întemeieze o familie și aveau nevoie de bani.”

Tudor Simionov, românul care și-a pierdut viața în noaptea de Anul Nou la Londra, înjunghiat în timp ce împiedica o gașcă de golani să intre la o petrecere exclusivistă, era fost canotor, medaliat cu aur în 2018 la Campionatul European rezervat sportivilor „veterani”, scrie ProSport.

„A făcut canotaj, nu l-am cunoscut foarte bine, este o generație mai mică cu zece ani față de mine, dar în ultimul timp concura la concursuri de Masters, la veterani”, își amintește Dorin Alupei,oficial al Federației Române de Canotaj,pentru ProSport.

„Tudor a fost sportiv, în timpul junioratului, la Triumf și mai apoi la Dinamo. A renunțat la sport după tineret și s-a apucat serios de carte, a și muncit. A mers la Facultatea de Arhitectură, pe care și-a dorit enorm să o termine, dar a fost nevoit să se lase, pentru ca era foarte scumpă. În urmă cu doi ani, el a devenit primul sportiv român legitimat la categoria Master,” a povestit în exclusivitate pentru ProSport, Ani Mironov, o prietenă de familie.

„La 29 ani, el a început Facultatea de Marketing, la ASE. Avea un program infernal, de la 7:00 la 8:00, dimineața, avea antrenament, de la 8:00 la 17:00 mergea la serviciu, apoi de la 17 mergea la cursuri. În aceeași perioadă, mama lui, Rodica Simionov, fostă handbalistă, s-a îmbolnăvit. El a avut grjă și de mama lui, până când aceasta a murit. Apoi, a terminat ASE-ul,” spuneAni Mironov.

Citește în ProSport cum visa Tudor Simionov să devină CEO-ul unei companii și de ce s-a dus în Anglia să obțină Masteratul.

Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deținere de armă de foc într-una dintre anchetele declanșate după uciderea lui Tudor Simionov în fața unui club din Londra, informează postul Sky News.

Imran Mostafa Kamel (26 de ani) a fost inculpat pentru deținere de arme de foc cu intenția de a genera temere.

Arestarea sa intervine după un incident produs în fața Clubului „Fountain House„, situat în zona Park Lane, Westminster, nu departe de clubul în care Simionov a fost înjunghiat mortal.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeași adresă, în același timp, dar acuzațiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetățeanului român.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Lupte groaznice pe frontul de nord. Un soldat ucrainean spune că sunt atât de multe...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
Primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Lovitură uriașă pentru cei care primesc PENSIA PRIN POȘTĂ. Anunțul a fost făcut astăzi, 19...
Instanțele cântăresc azi cine e președintele PMP și decid ce se întâmplă cu Forța Dreptei
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
Un sport extrem de popular în rândul bărbaților vine la pachet cu un risc crescut...