S-AU STRICAT înainte să fie puse ÎN CIRCULAȚIE. Motivul pentru care NOILE AUTOBUZE de la Ploiești au nevoie de REPARAȚII

S-AU STRICAT înainte să fie puse ÎN CIRCULAȚIE. Motivul pentru care NOILE AUTOBUZE de la Ploiești au nevoie de REPARAȚII
Publicat: 27/11/2018, 11:04

Directorul Transport Călători Express (TCE) Ploiești, Nae Alecsandri, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că muncitorii societății au găsit picături de ploaie în cele 10 autobuze achiziționate de Consilul Local Ploiești, înainte de a veni comisia de recepție.

Imediat, oamenii și-au dat seama cum a fost posibil să ajungă apa în interior.

„Nu a plouat în autobuze. Au fost mici scurgeri. Cel care a montat ecranele în interior, când le-a montat, a folosit șuruburi care nu aveau și silicon. S-au scurs câțiva stropi de ploaie. Problema a fost remediată. S-a pus silicon și acum nu mai sunt probleme”, a declarat Alecsandri.

Acesta a mai precizat că cele 10 autobuze nu au fost puse în circulație, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, vineri, întrucât se așteaptă înmatricularea lor.

Ploiești: Autobuzele de transport în comun au avut nevoie de reparații, deși nu sunt în circulație

În data de 15 noiembrie, Primăria Ploiești anunța că primele 10 autobuze noi contractate de municipalitate au ajuns la Ploiești.

Acestea fac parte dintr-un total de 50 de noi mijloace de transport public.

„Ca elemente de noutate, pe lângă confortul ridicat, autobuzele sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilități, au asigurate sisteme de aer condiționat, sunt dotate cu camere de supraveghere și panouri led, care vor oferi, în timp real, informații utile privind ruta derulată”, arată sura citată.

Un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

Foto: PNL Prahova/ Facebook