Schimb de replici ironice. Protestatarul Mălin Bot către Dragnea: Veniți cu mine la un interviu? Răspunsul liderului PSD

Redactor:
Florin Zafiu
Schimb de replici ironice. Protestatarul Mălin Bot către Dragnea: Veniți cu mine la un interviu? Răspunsul liderului PSD
Liviu Dragnea a avut, în timp ce aștepta reluarea ședinței de judecată la ÎCCJ, un scurt schimb de replici cu protestatarul Mălin Bot, cel din urmă invitându-l pe liderul PSD să îi acorde un interviu. Dragnea i-a răspuns: „La ce organ de presă lucrați? La Securilă TV?".

Protestatarul Mălin Bot l-a abordat pe Liviu Dragnea în sediul instanței supreme, în timp ce așteptau reluarea ședinței de judecată.

Mălin Bot: Aveți curaj să veniți cu mine la ieșire la un interviu?

Liviu Dragnea: La ce organ de presă lucrați? La Securilă TV? Poftiți la microfon, aici, la pupitru. Așa se desfășoară o ședință de judecată? Dacă vrei, poftim amândoi afară și rămân jandarmii înăuntru.

Liviu Dragnea s-a prezentat, luni, la sediul ÎCCJ, pentru a fi audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare. Liderul PSD a fost însoțit de mai mulți jandarmi, el fiind huiduit de protestatari.

De asemenea, este prezentă la sediul instanței supreme și tabăra care-l susține pe liderul PSD.

Foto: Mediafax Foto

Inchide