Serverele Netflix se vor încinge săptămâna aceasta. Ce serial celebru primește un nou sezon

Publicat: 10 02. 2020, 13:59

Miguel Ángel ​Félix Gallardo (Diego Luna) a reușit să unească operațiuile traficanților de droguri din Mexic, într-un singur imperiu infracțional, cartelul Guadalajara, dar nu ar trebui să stea prea comod.

În SEZONUL 2 din NARCOS: MEXICO, difuzat de NETFLIX, lucrurile se complică din nou pentru traficantul de droguri. Asistăm la începutul războiului drogurilor în anii 1980, când în alianța lui Felix încep să apară „bisericuțe” periculoase, după ce acesta reușise să se impună în sezonul 1, scrie tvinsider.com.

Noile episoade, afirmă Eric Newman, producătorul serialului, „sunt în mare măsură despre prăbușirea unui imperiu, pe măsură ce Felix încearcă disperat să reziste în fața concurenței și toți „prinții” care l-au servit încep să devină agitați”.

Greșeala fatală a lui Felix? A ordonat asasinarea agentului DEA sub acoperire Kiki Camarena (Michael Pena). „Acești tipi s-au crezut cu adevărat deasupra legii”, explică Newman. „Dar și-au supraestimat influența și au executat un agent DEA american și au generat un răspuns emoțional din partea SUA”.

Scoot McNairy, care a jucat pentru puțin timp în sezonul 1, revine în rolul lui Walt Breslin, un agent care caută dreptatea – sau răzbunarea – pentru moartea lui Camarena.

Astfel, acesta va intra în conflict cu Felix și grupul său, dar și cu guvernul corupt din Mexic. Potrivit lui Newman, personajul „practică o justiție a bătăilor cu pumnii descoperiți”, așa cum nu am mai văzut vreodată.

„Este timpul să lăsăm mănușile și să avem o abordare directă”.