Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat, în Iași

Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat, în Iași
Sursă Foto - Antena3
Publicat: 04/08/2022, 15:04

Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de 6 ani de către propriul soț pentru că nu mai câștiga bani din videochat.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Alexandru Robert Constantin, în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în mod repetat timp de 6 ani din cauza faptului că femeia nu mai câștiga venituri consistente din activități de videochat. Individul a lovit-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului, dar mai ales în zona crainiană, care au adus la instalarea unor higrome emisferice bilaterale.

Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea soției.

„Ea trebuia să aibă o anumită sumă, depinde cât impunea el seara să facă, și tot timpul era era stresată și sub teroarea asta că trebuie să facă suma respectivă sau mai mult”, povesteşte una din colegele Alinei, care a văzut-o nu o dată plină de vânătăi.

Alina s-a internat în spital, după care a fost omorâtă de soțul ei

Mai întâi Alina a fost operată, dar bătăile au continuat și după, așa că Alina a ajuns din nou la spital, în comă. O lună mai târziu a murit. Avea 28 de ani, potrivit Antena3.ro.

„În perioada 2016-2022, numitul Alexandru Robert Constantin a exercitat în mod repetat acte de violență fizică față de soția sa, Ramona Alina, lovind-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și cu precădere în zona capului, determinân multiple cranio cerebrale ce au condus la alterarea contantă a stării de sănătate a acesteia”, a precizat purtătoul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.