Spectator despre „#Selfie69″ la Cluj: Surprinde o bucățică de Românie contemporană

Spectator despre „#Selfie69″ la Cluj: Surprinde o bucățică de Românie contemporană
Cei peste 200 de spectatori care au participat, joi seara, la premiera de la Cluj a „#Selfie69" au aplaudat minute în șir la finalul filmului, unul dintre participanți afirmând că filmul are meritul de a surprinde o bucățică de Românie contemporană. Un alt spectator a apreciat că „#Selfie69" are de toate, „urmăriri cu mașini prin București, împușcături, umor, suspans, comedie și dramă, replici savuroase".

La premiera „#Selfie69″ care a avut loc, joi seară, la Cluj-Napoca, au participat, alături de peste 200 de spectatori, actori și regizorul Cristina Iacob, care și-au făcut poze și selfie-uri cu spectatorii și au dat autografe.

Cristina Iacob a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu i-a fost greu să facă un film pentru tineri, pentru că încă simte această generație.

„Să lucrez cu actori tineri a fost la fel ca și cu actorii mari, Maia Morgenstern sau Răzvan Vasilescu, sunt toți la fel de energici. Viața de actor îți dă tot timpul o dorință de a face mai mult în fața camerei. Am ținut mult să se identifice actorii cu personajele și am lucrat cu metodă, cu tehnică pentru fiecare secvență în parte, cu doi profesori de la Actors Studio din SUA, ca la carte, cum se lucrează și în străinătate”, a spus Iacob.

Actorul Dorin Logigan, intrepretul rolului Magi, a declarat și el că echipa s-a sudat de la primul film „Selfie”, astfel încât filmările la noua peliculă au mers ca unse.

„Aveam un limbaj comun, încredere unii în alții, un sentiment de creativitate. Rolul meu presupunea să fac trucuri și m-am ambiționat și am repetat noaptea acasă reușind să le fac eu pe toate. În cadrul filmului am și improvizat pe alocuri, iar regizorul ne-a lăsat, acolo unde am simțit că puteam schimba replicile”, a afirmat Logigan.

Actrița Olimpia Melinte, care joacă rolul Roxana, a spus că a avut parte numai de surprize foarte plăcute la ieșirea din cinematografe din partea tinerilor, fiind luată în brațe de mai multe fete care i-au mulțumit.

„Este în film o problemă a vârstei despre care personajul meu vorbește, despre cum vrem să fim altfel decât suntem, cum ratăm momente importante din viața noastră pentru că vrem să fim cool. Ne petrecem mai mult viața în lumea virtuală decât alături de pieteni, iar multe fete mi-au spus că se identifică cu Roxi, iar asta mă bucură pentru că asta înseamnă că mesajul pe care am vrut să îl transmit a ajuns la ele. M-am documentat foarte mult în legătură cu această generație, am învățat multe lucruri, am ascultat muzica pe care o ascultă ei, am căutat să le fur din limbaj, pentru că vorbesc jumătate românește, jumătate englezește”, a susținut Olimpia Melinte.

O tânără care a văzut joi seară filmul la Cluj-Napoca a afirmat că a rămas plăcut impresionată de naturalețea cu care au jucat tinerii actori și, mai ales, de faptul că și-a regăsit povestea de dragoste în cadrul peliculei.

„Mi-a plăcut totul, de la dialoguri, la umorul unor replici și al unor situații, la ținutele fetelor. Povestea lui Roxi parcă era povestea mea de dragoste. Este un film modern, nou, care ar trebui văzut de toți tinerii din România”, a spus Alexandra.

Dan, un alt spectator al filmului, a apreciat faptul că „#Selfie69″ are de toate, „urmăriri cu mașini prin București, împușcături, umor, suspans, comedie și dramă, replici savuroase”.

„Cred că are meritul de a surprinde o bucățică de Românie contemporană, ceea ce nu e puțin lucru. Abia aștept partea a treia, finalul a rămas deschis, lăsând loc pentru o continuare”, a spus Dan.

Cea mai așteptată comedie a anului, „#Selfie69″ (2016), este sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

„#Selfie69″ este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate și umor, dar și un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau așa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul „#Selfie69″ este unul neașteptat, plin de adrenalină, umor, emoție, prietenie și sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, Angel Popescu, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. „#Selfie69″ este produs și distribuit de Zazu Film.

Anunţ bombă făcut de China despre coronavirus. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva
Pepe, mesaj dur pentru Raluca! Nu i-a mai păsat de nimeni: 'Când știu că iubești...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Veste TERIBILĂ pentru pensionari. Ce pensii se desființează DEFINITV: Să nu se mai acorde aceste...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Boala care va ucide mai multe persoane decât Covid-19. Avertismentul OMS
Pepe, mesaj dur pentru Raluca! Nu i-a mai păsat de nimeni: 'Când știu că iubești...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOC! Armata chineză, pregătită de luptă! Noua armă MORTALĂ va distruge tot în jurul ei....
Anunț DEZASTRUOS pentru șoferii cu autoturisme pe motorină, benzină: aceste modele vor fi INTERZISE. Vestea...
Mesaje de Sfântul Andrei 2020: Felicitări, urări şi imagini cu La mulţi ani Andreea şi...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Babs, declarații despre o viitoare carieră muzicală. Vedeta și-a uimit fanii: „Vă puteți imagina cum...
Inchide