Strigătul de disperare al mamei Luizei: Nu mai am putere. Au trecut patru luni de la dispariție și nu știm dacă e vie sau moartă

Strigătul de disperare al mamei Luizei: Nu mai am putere. Au trecut patru luni de la dispariție și nu știm dacă e vie sau moartă
Publicat: 14/08/2019, 12:25

Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie, după ce a urcat într-o mașină la ocazie. De patru luni, familia nu mai știe nimic despre ea, iar durerea este din ce în ce mai mare. Mama Luizei, rămasă fără putere, își amintește că vorbea de mai multe ori pe zi cu fiica ei.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu știm dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu. Eu vorbeam cu ea zi de zi, chiar dacă eram plecată 5-6 luni pe an”, a spus mama fetei, pentru Mediafax.

Femeia a povestit că ultima dată plecase în Anglia cu un contract de două luni ca să poată strânge bani să îi dea Luizei pentru a face școala de șoferi, să îi cumpere mașină, dar și pentru ca Luiza să urmeze niște cursuri de make-up.

„Am două fete. Cea mare are 22 de ani și este căsătorită. În ultimii 12 ani am muncit pentru Luiza. Acum plecasem două luni ca să am bani să îi dau pentru școala de șoferi și să îi iau mașină. Ea își dorea să urmeze și niște cursuri de make-up. Era foarte pasionată de machiaj, de unghii. Totul s-a spulberat”, a mai spus Monica Melencu.

Femeia își aduce aminte de ultimele cuvinte schimbate cu Luiza chiar în ziua dispariției: „Parcă am simțit că se întâmplă ceva rău cu ea în ziua respectivă. Când a plecat a pus-o mama mea la ocazie, la cineva cunoscut. Luiza s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă la întoarcere. Am și zis: mami, să ai grijă la cine te urci în mașină. Și ea mi-a spus: mami, știi cât de mult te iubesc și nu vreau să te supăr. Ea când a ajuns în Caracal, parcă ar fi presimțit că va fi ceva. De obicei nu vorbea cu tatăl ei. Era mai mămoasă. Atunci l-a sunat pe soțul meu, care era în Italia, și i-a spus că nu a reușit să scoată banii”.

Monica Melencu a spus că a comandat noi poze cu fiica ei, pentru că se împlinesc patru luni de la dispariție. „Am scos poze cu ea, să le pun în camera ei. Am făcut 10 tablouri cu Luiza mea. Urmează să mă duc să le iau, să le pun în camera ei”, a mai povestit femeia.

Ea își dorește să primească răspunsuri la întrebările pe care le are de la statul român.

„După patru luni de la dispariția Luizei noi nu știm dacă este vie sau moartă. Eu sper să fie în viață. Aștept însă ca statul român să ne trimită un răspuns oficial. Nu avem informații despre nici o pistă din anchetă. Doar avocatul ne ține la curent cu ce se întâmplă. Noi vrem să aflăm ce se întâmplă cu fata mea. Nu am cerut niciodată bani pentru nimic, așa cum am auzit că vreau bani de la statul român. Aștept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu”, a mai spus Monica Melencu.

Despre Luiza, fata dispărută în urmă cu patru luni, Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie și, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York