Sute de motocicliști defilează pe străzile din Cluj-Napoca, într-o campanie de prevenire a accidentelor: Și noi existăm în trafic – VIDEO

Publicat: 06 04. 2019, 15:56

This browser does not support the video element.

Organizatorul campaniei, Paul Sorinca, a declarat, sâmbătă, că au fost împărțite participanților la trafic autocolante personalizate cu mesajele „Atenție la motocicliști- Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”.

„Peste 400 de motocicliști din mai multe județe ale Transilvania au participat la o defilare pe străzile principale ale municipiului Cluj-Napoca și ale comunei Florești în cadrul campaniei privind prevenirea incidentelor în trafic și a accidentelor rutiere intitulată >. Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea noastră transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, reprezintă, totodată, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni. Pe lângă defilare, campania prevede și împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, cu mesajele: > și >”, a spus Sorinca.

Acesta a subliniat că unul dintre scopurile campaniei este reducerea incidentelor pe șosele.

De asemenea, în cadrul campaniei „Atenție la motocicliști – Și noi existăm în trafic” sunt organizate cursuri teoretice și practice de prim-ajutor și de conducere defensivă, moderate de profesioniști în domeniu.