Tânără găsită moartă în locuința sa din Năvodari, la câteva luni de la despărțirea de iubitul ei

Tânără găsită moartă în locuința sa din Năvodari, la câteva luni de la despărțirea de iubitul ei
Masina de poliție / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 25/11/2022, 11:37

O tânără în vârstă de 36 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din orașul Năvodari. Autoritățile au fost alertate după ce ea nu mai răspunsese la telefon de câteva zile.

Descoperirea a fost făcută, noaptea trecută, atunci când poliţiştii şi pompierii au fost solicitaţi să intervină la apartamentul din Năvodari, acolo unde locuia tânăra, după ce rudele au sunat la 112 şi au anunţat că nu o pot contacta.

La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Ea a fost găsită încuiată în casă, iar cheia era pe dinăuntru.

Oamenii legii care au sosit la fața locului nu suspectează că este vorba de o crimă, dar până la finalizarea necropsiei nimeni nu se pronunță.

Pe trupul tinerei nu au fost găsite răni

Potrivit unor surse, părinţii tinerei sunt din Ialomiţa, iar ea nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile.

De asemenea, tânăra s-ar fi despărţit de iubit şi ar fi intrat în depresie, iar apropiații ei spun că începuse să consume și alcool.

În apartament, anchetatorii ar fi găsit câţiva stropi de sânge, motiv pentru care au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Totuşi, pe trupul fetei nu au fost găsite răni.

„Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile. La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase