Toaleta publică de 120.000 de euro, inundată în urma ploilor. Edilul din Huedin: „S-a remediat problema. Nu a avut loc recepția finală”

Redactor:
Vasile Magradean
Toaleta publică de 120.000 de euro, inundată în urma ploilor. Edilul din Huedin: „S-a remediat problema. Nu a avut loc recepția finală”
WC-ul public din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat 120.000 de euro și a fost deschis la începutul lunii mai, a fost inundat în urma ploilor din ultima perioadă, infiltrații de apă fiind constatate de utilizatori la tavan, dar și la nivelul pardoselii, unde s-au format bălți.

Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că investiția nu a fost recepționată încă și că problemele vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepționat încă, nu a avut loc recepția finală, l-am deschis doar pentru evenimentul , care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltrațiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepția finală, va veni și constructorul din Bihor”, a spus Moroșan.

Administratorul firmei de construcții din Aștileu, județul Bihor, Mircea Floroiu, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că a fost schimbată soluția de etanșare a WC-ului și au fost înlocuite și plăcile de la tavan, afectate de apă.

„S-a remediat problema. Recepția finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Primăria orașului Huedin a cheltuit peste 540.000 de lei (120.000 de euro) pentru un WC public amplasat în zona centrală. Acesta are 160 de metri pătrați, 8 cabine și o încăpere pentru mamă și copil, unde se pot schimba scutecele bebelușilor. Toaleta este accesibilă și persoanelor cu dizabilități.

Inchide