Tom Hardy, noul James Bond?! Presa britanică susține că actorul a trecut deja probele, iar casele de pariuri îl dau ca favorit pentru rol

Tom Hardy, noul James Bond?! Presa britanică susține că actorul a trecut deja probele, iar casele de pariuri îl dau ca favorit pentru rol
Actorul Tom Hardy
Publicat: 20/09/2020, 17:20
Actualizat: 20/09/2020, 17:21

Presa britanică scrie că Tom Hardy ar urma să fie cel de-al zecelea James Bond, preluând râvnitul rol al agentului 007 de la Daniel Craig. De altfel, casele de pariuri îl dau deja ca favorit pe celebrul actor.

Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat deja probă pentru rolul lui James Bond și ar fi primit rolul, anul acesta, în luna iunie, scrie presa din Regat, citată de Digi 24.

Anunțul oficial în acest sens ar urma să fie făcut însă la finalul anului sau în 2021. Oricum, confirmarea va veni – mai mult ca sigur – după lansarea noului film din serie în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007.

Premiera peliculei a fost întârziată din cauza pandemiei și Tom Hardy a trebuit să păstreze secretul în tot acest timp.

Însă actorul se gândea de mai mulți ani la acest rol. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Pierce Brosnan crede că Tom Hardy ar trebui să preia rolul James Bond

Recent, Pierce Brosnan – un alt faimos James Bond – spunea că el crede că Tom Hardy ar trebui să preia rolul James Bond.

Brosnan, în vârstă de 65 de ani – care a jucat celebrul rol al spionului britanic din 1995 până în 2002 – l-a lăudat pe Daniel Craig și a spus că londonezul Tom Hardy este înlocuitorul ideal.

„Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om”, a spus Brosnan.

Tom Hardy, poveste impresionantă de viață

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și a câștigat numeroase premii, de-a lungul carierei. Este și un bun actor de teatru, a filmat și miniserii de televiziune, fiind apreciat pentru diversitatea roluri pe care poate să le joace.

În ultimii ani, a îmbinat cu succes producțiile independente cu blockbusterel, fiind nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru personajul căruia i-a dat viață în „The Revenant”, potrivit Film Now.

Totuși, în tinerețe a avut și unele probleme. Hardy a fost dependent de droguri și alcool, iar lupta lui cu aceste vicii a început încă de la 11 ani.

Singur la părinți, care erau și ei artiști, la 16 ani consuma deja cocaină și era arestat frecvent. S-a luptat cu aceste dependențe până în 2003, când a fost foarte aproape de moarte.

A fost găsit în Londra, într-un apartament, într-o baltă de sânge și vomă, după o supradoză.

„A fost o lecție pentru mine. În moarte, am renăscut”, a declarat el ulterior.

De atunci, Tom Hardy și-a canalizat energia și anxietățile în exerciții fizice, antrenându-se chiar cu pușcașii marini și practicând box și arte marțiale.

Apoi, recuperat după dependențe și cu un portofoliu profesional bogat, Tom și-a îndreptat atenția către viața personală.

Pe Charlotte Riley, actuala sa soție, a cunoscut-o pe platourile de filmare ale producției „La răscruce de vânturi”, în 2009. Cei doi au doi copii împreună, însă Tom Hardy mai are un băiat dintr-o relație anterioară.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult