Trafic RESTRICȚIONAT pentru SFINȚIREA Catedralei Mântuirii Neamului. Ce străzi vor fi ÎNCHISE

Restricții de trafic în București, de sâmbătă noapte și până duminică, ora 20:00, din cauza sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului. Vezi care străzi vor fi închise

Brigada Rutieră informează că duminică traficul va fi restricționat între orele 06:00 – 20:00, din cauza sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului.

„Pentru acest eveniment, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricționării și fluidizării circulației rutiere, în zona respectivă, astfel: duminică, 25 noiembrie, între orele 06.00 – 20.00, se va restricționa traficul rutier, gradual, pe următoarele artere: banda I și II de circulație de pe Splaiul Independenței, tronsonul cuprins între Pod Operă și Pod Națiunile Unite, sensul de mers dinspre Pod Operă către Pod Națiunile Unite; Bd. Libertății, segmentul cuprins între Splaiul Independenței și Rond Coșbuc; Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu până la intersecția cu Bd. Libertății; Bd. Națiunile Unite; Bd. Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei”, arată Brigada Rutieră, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pentru afluirea și defluirea participanților la eveniment, se va restricționa traficul rutier și pe următoarele segmente: Str. Izvor; str. B.P. Hașdeu; Calea 13 Septembrie, tronsonul între str. Tudor Vladimirescu și Bd. Libertății.

„Întrucât se preconizează participarea a aproximativ 30 mii de persoane, din care un număr semnificativ va ajunge în București, între orele 06.00 – 09.00, cu aproximativ 700 de autocare, parcarea acestora se va realiza, gradual, pe arterele mai sus menționate”, mai spune Brigada Rutieră.

Traficul va fi restricționat în weekend, din cauza sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului

Rezervate parcării: Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Piața Unirii și Piața Alba Iulia, banda I de circulație, ambele sensuri; Bd. Decebal, între Piața Alba Iulia și Piața Hurmuzachi, banda I de circulație, ambele sensuri.

De asemenea, începând cu data de 23 noiembrie 2018, orele 22.00, se va restricționa oprirea și staționare a autovehiculelor în următoarele zone: Piața Arsenalului; Calea 13 Septembrie, între str. Tudor Vladimirescu și Bd. Libertății; Str. Izvor; Parcarea adiacentă Academiei Române; Bretea adiacentă Pieței Constituției (Parchet General și Ministerul Finanțelor); Bd. Unirii, între Bd. Libertății și Bd Regina Maria; Bd. Națiunile Unite; bd. Libertății.

Parohia Brateș Tarcău a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook un set de fotografii noi cu interiorul și exteriorul Catedralei Mântuirii Neamului.

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, prin care vrea să mai dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Cele 10 milioane fac parte dintr-un total de 15,3 milioane de lei, destinate susținerii lucrărilor pentru diferite lăcașuri de cult din Capitală, potrivit proiectului de rectificare bugetară.

Prin această rectificare, Primăria Capitalei va tăia de la spitalele care sunt administrate de Municipalitate suma de 26 de milioane de lei.

Foto: Parohia Brateș Tarcău/ Facebook

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide