Traian Băsescu spune că îi va face o plângere penală lui Victor Ponta din cauza „minciunilor” spuse despre Vila Dante. „Și-a zis el că dă o lovitură de imagine”

Publicat: 26 07. 2012, 14:51
Actualizat: 29 07. 2014, 20:48

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că va depune o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta din cauza „minciunilor” spuse despre Vila Dante.

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

Traian Băsescu a spus că nu există nicio solicitare din partea sa pentru Vila Dante și că modernizarea vilei de protocol a început la câteva luni după ce a câștigat al doilea mandat de președinte. „Nu mă puteam gândi în 2010 pentru 2014”, a adăugat președintele.

„Îi voi face o plângere penală lui Victor Ponta. Și disputa politică are o limită. Dar asta ne arată cât de jos poate coborî Ponta cu miniciuna, pe care deja a confirmat-o in relațiile cu Bruxelles și românii. Și-a zis el că dă o lovitură de imagine”, a declarat la Realitatea TV președintele suspendat.

Traian Băsescu i-a cerut primului-ministru să spună numele celor care l-au informat despre faptul că Vila Dante era pregătită pentru el.