Trei persoane rănite în Tulcea, după ce o mașină a intrat într-o depășire rscantă și a lovit un autobuz

Redactor:
Andrei Leonte
Trei persoane rănite în Tulcea, după ce o mașină a intrat într-o depășire rscantă și a lovit un autobuz
Trei persoane au fost rănite, miercuri, în orașul Tulcea, după ce o mașină a intrat într-o depășire riscantă și a lovit un autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Tulcea, accidentul a avut loc după ce șoferul unei mașini s-a angajat într-o depășire, nu a mai avut timpul necesar să se întoarcă pe banda lui de mers și a intrat într-un autobuz de transport public care venea din sens opus.

„Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 4 decembrie a.c., un bărbat de 50 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu, s-a angajat în depășirea unui autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 50 de ani, din Tulcea. Neavând suficient timp pentru finalizarea manevrei de depășire, conducătorul primului auto a intrat in coliziune cu un autobuz de transport public de persoane care circula din sens opus”, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea.

În urma impactului au fost rănite trei persoane: cei doi șoferi și o femeie în vârstă de 39 de ani, pasageră în autobuz.

Cele trei persoane au fost transportate la spital.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Inchide