Twitter suspendă contul virologului chinez Li-Meng Yan, care a susținut că coronavirusul a fost făcut în laboratorul Wuhan

Twitter suspendă contul virologului chinez Li-Meng Yan, care a susținut că coronavirusul a fost făcut în laboratorul Wuhan
Publicat: 18/09/2020, 07:43

 Twitter a suspendat contul virologului chinez, dr. Li-Meng Yan, care susținuse anterior că coronavirusul a fost dezvoltat într-un laborator din Wuhan din China.

Contul de Twitter a virologului Li-Meng Yan care susținuse anterior că coronavirusul a fost dezvoltat într-un laborator a fost închis

Li-Meng Yan, care ar fi fugit din China pentru a deveni denunțător, a afirmat că a avut dovezi că virusul mortal a fost produs într-un laborator din Wuhan.

Marți, contul Twitter al lui Yan a fost eliminat după ce a acuzat China că fabrică și eliberează intenționat agent patogen al coronavirusului.

Contul ei de Twitter rămâne inactiv, cu un mesaj care scrie: „Cont suspendat. Twitter suspendă conturile care încalcă Regulile Twitter. ‘

Site-ul a început să afișeze mesaje de avertizare pe tweet-uri pe care le-a găsit că au contestat revendicările coronavirusului. Până în prezent, Twitter nu a comentat despre suspendarea contului lui Yan.

Li a susținut că are dovezi că virusul provine dintr-un laborator de virologie din oraș și nu de pe piața alimentelor umede. „Secvența genomului este ca o amprentă umană”, a spus ea în videoclipul lansat pe YouTube.

Dr. Li-Meng, într-un videoclip de pe YouTube, a subliniat că coronavirusul nu provine de pe o piață a cărnii din Wuhan și afirmația că coronavirusul provine dintr-o piață umedă din Wuhan este pur și simplu „un fum”.

Ea a adăugat, de asemenea, că coronavirusul nu este natural. Dr. Li-Meng a spus că a aflat prin intermediul medicilor locali și a unor informații că virusul nu s-a născut pe piața cărnii, ci a fost fabricat în laborator.

Ea a dat vina pe lângă Organizația Mondială a Sănătății pentru că nu a răspuns în mod adecvat la amenințarea cu coronavirus atunci când a fost raportată. Potrivit doctorului Li-Meng, oficialii chinezi au ignorat, de asemenea, avertismentele ei, în ciuda faptului că erau conștienți de pericolul pe care lumea avea să-l facă.

Virologul chinez a menționat că laboratorul din Wuhan unde a fost fabricat coronavirusul este controlat de guvernul chinez.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Carmen Grebenișan, declarată câștigătoare a Survivor România! Alina Ceușan a făcut anunțul. 'Este învingătoarea noastră...
Imagini exclusive. Gestul fiului lui Ion Țiriac arată cum merge, de fapt, relația cu Sorana...
O casieră din Suceava a fost condamnată la închisoare pentru că nu a scanat produsele...
Regula celor 5 secunde pentru mâncarea scăpată pe jos: Mit sau Adevăr?
ANIMAŢIE. Monica, moartă la 16 ani în accident, după ce prietena ei a vrut să...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
TOP-ul mașinilor pe care ar fi bine să le eviți
Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?
Rusalii 2023: Ce semnificație are această mare sărbătoare? Tradiții și obiceiuri pentru această zi sfântă
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Începe revoluţia anti-Putin! Legionarii vor mărşălui spre Moscova pentru a-l răsturna de la putere pe...
Enervantul Stelian Nistor de la Chefi la cuțite, în comă! Concurentul din echipa lui Florin...
Titanicul NU S-AR FI scufundat ÎN VECI dacă ACEST OM ar fi fost crezut pe...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Informaţie pentru românii care nu stau la ADRESA DIN BULETIN! E OBLIGATORIU în termen de...
Tavi Clonda, după ce s-a scris că Gabriela Cristea a venit beată la emisiune: „Ce...
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Evenimente de ziua copilului. Ce activități pentru copii se pot face de 1 iunie 2023