Ulise Toader, candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat ca să dispară hoţia, demagogia și „vrăjeala” bazată pe „a furat, dar a şi făcut”

Ulise Toader, candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat ca să dispară hoţia, demagogia și „vrăjeala” bazată pe „a furat, dar a şi făcut”
Ulise Toader, candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat ca să dispară hoţia, demagogia și „vrăjeala” bazată pe „a furat, dar a şi făcut” / Foto: Ulise Toader / Facebook
Publicat: 27/09/2020, 14:42

Candidatul la Primăria Sectorului 3 din partea PPU (social-liberal), Ulise Toader, a declarat că a votat pentru a dispărea hoția și speră să aibă ocazia să demonstreze de ce este capabil.

„Am votat pentru ca în Sectorul 3 să dispară hoţia şi afacerile de tip «para’ndărăt»! Am votat cu credinţa că demagogia şi «vrăjeala» bazată pe «a furat, dar a şi făcut», vor dispare! Am votat pentru ca spitalul de sector, after-school-urile, palatele copiilor şi al seniorilor, căldura, apa caldă şi salubrizarea în toate cartierele, la preţ mic, chiar să existe!

Am votat cu speranţa că Dumnezeu şi dumneavoastră locuitorii Sectorului 3 îmi veţi da posibilitatea să vă arăt ce pot face! Vă rog votaţi! Doamne ajută!”, a postat Ulise Toader, duminică, pe Facebook.

Doi tineri, soț și soție, au venit de la Paris să voteze la Zalău

Doi tineri, soț și soție, originari din Sălaj, care trăiesc de foarte mulți ani în Franța, au venit cu mașina de la paris pentru a vota la alegerile locale, în Zalău. Andreea și Mircea au parcurs 1.900 de kilometri pînă la Zalău.

„Am venit din Franţa. Ne-am pornit de la Paris joi seara. Am făcut 1.900 de kilometri până la Zalău, pentru a vota. Simplu. În dimineaţa asta am fost la secţia de votare la care am fost arondaţi, am votat şi acum ne pregătim din nou de plecare”, a declarat Andreea pentru Agerpres.

„Avem bagajele pregătite pentru că mâine dimineaţă trebuie să fim la serviciu, aşa că mai avem încă 1.900 de kilometri de parcurs. Am venit, în primul rând, din responsabilitate, pentru că trebuie să ne asumăm responsabilitatea aceasta, pentru a putea mai apoi să avem un cuvânt de spus. Adică nu putem să ne plângem că nu a evoluat comunitatea noastră în sensul în care ne-am dorit, dacă nu am ieşit la vot. Adică nu ne-am exercitat acest drept, nu putem avea pe urmă pretenţii. Pentru a avea acest drept, după alegerile locale, a trebuit să facem acest efort”, a declarat duminică Andreea.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult