• Publicat:
Știri

Un bărbat a intrat cu o sabie în Centrul Vechi al Capitalei. Ce voia să facă individul

Un bărbat a intrat cu o sabie în Centrul Vechi al Capitalei. Ce voia să facă individul
Detalii în articol

Reprezentanții Poliției Locale București au anunțat că duminică seară, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.

Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică a Poliției Locale. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Sabia i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști dispeceratului Poliției Locale, care a început monitorizarea video a bărbatului. Acesta a fost urmărit și prins chiar pe strada Lipscani.

„Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și…voia să o pedepsească. Cu sabia”, transmite Poliția Localeă, pe pagina de Facebook.

După stabilirea identității, bărbatul a fost condus, împreună cu sabia, la Secția 10 de Poliție.

Inchide