• Publicat:
Știri

Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el
Un bărbat în vârstă de 60 de ani, muncitor la o firmă care face lucrări la rețeaua de canalizare din localitatea Benic, județul Alba, a murit, marți, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, transmite corespondentul Mediafax.

Pompierii din Alba au fost solicitați să intervină, marți, în localitatea Benic din județul Alba, pentru salvarea unui bărbat prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra rețeaua de canalizare. Potrivit reprezentantului ISU Alba, bărbatul era deja decedat când a fost găsit.

„Detașamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu două autospeciale, un container de căutare-salvare Multirisc și o ambulanță SMURD pentru evacuarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ din localitatea Benic. Din nefericire persoana în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost declarată decedată. Se intervine în continuare pentru extragerea persoanei și stabilizarea malului de pământ”, a declarat Cătălin Kovacs, purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului s-au deplasat și echipaje de poliție.

Bărbatul era angajatul unei firme care se ocupa de executarea lucrărilor de modernizare a canalizării localității.

Inspectorul Vasile Suciu, responsabil cu protecția muncii și accidente de muncă a declarat, la rândul său, că o echipă de la ITM Alba, a ajuns la locul incidentului și a început cercetările, fiind vorba de un accident de muncă.

 

Inchide