Un bătrân din Bistrița Năsăud a murit încercând să stingă incendiul care i-a cuprins casa

Publicat: 29/01/2022, 09:56

Un eveniment tragic a avut loc Bistrița Năsăud. Un bătrân de 84 de ani a murit în timp ce încercă să stingă flăcările care i-au cuprins acoperişul casei în care locuia cu soţia.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistriţa-Năsăud, incendiu s-a produs în localitatea Tăure, judeţul Bistriţa-Năsăud. Cel mai probabail, cauza incendiului a fost un coş de fum improvizat.

Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au avut acces în interiorul podului, au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 84 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Soţia acestuia a suferit un atac de panică, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi a fost stabilizată. După acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia, a mai informat ISU Bistriţa-Năsăud.

Pompierii au mers la fața locului și intervenița a durat 80 de minute. Aceștia au reușit să evacueze obiecte de mobilier şi alte bunuri din încăperile ameninţate de incendiu.

Flăcările au afectat o suprafaţă totală de aproximativ 85 de metri pătraţi, constând în acoperişul casei şi două camere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase