Un primar cercetat penal pentru hărțuire sexuală și-a angajat un nou consilier, o fostă vânzătoare: Pe numele femeii a fost depusă și o plângere la AEP – FOTO

Publicat: 10 12. 2019, 14:21

Dumitru Vulpe este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru hărțuire și abuz în serviciu după ce i-ar fi trimis mesaje cu conotații sexuale unei angajate și emoticoane cu pupici.

De curând însă, primarul comunei Câlnic și-a angajat un nou consilier, după ce liberalul Daniel Felix Nimară, candidat al PNL la Consiliul Județean în 2016, a intrat în concediu de paternitate.

Din informațiile aflate până acum, femeia nu ar avea calificarea necesară pentru a fi consilier, însă primarul i-a oferit un birou chiar în centrul turistic al comunei, potrivit gorjeanul.ro.

Vlădoiu Roberta Georgiana a fost numită consilier pe perioada octombrie 2019 – iunie 2020, până la următoarele alegerile locale. Numirea acesteia a fost confirmată de mai mulți angajați din cadrul instituției.

Se pare că tânăra a fost angajată drept vânzătoare într-un magazin din Târgu-Jiu și ulterior a fost patroana unui magazin în Cornești, potrivit localnicilor. Deși munca înnobilează omul, totuși, parcursul profesional (din informațiile descoperite până acum), nu o califică pentru postul de consilier în cadrul Primăriei.

De asemenea, actuala consielieră a primarului Dumitru Vulpe a fost și locțiitor la una dintre secțiile de votare din comună, însă pe numele ei a fost depusă o plângere la Autoritatea Electorală permanentă.

Aceasta a fpst acuzată că a prezentat în secția de votare între 10 și 13 cereri de urnă mobilă, despre care a zis că le-a luat de la Primăria Câlnic, însă, conform legii, acest tip de cerere trebuie adus la secția de votare de către semnatar sau o rudă a persoanei imobilizate la pat.

Publicația gorjeanul.ro nu a reușit să obțină un punct de vedere din partea lui Dumitru Vulpe referitor la angajarea tinerei.

Sursă Foto: gorjeanul.ro