Un șofer de doar 19 ani din Capitală a provocat un accident rutier grav. Tânărul avea carnet de conducere de trei zile

Publicat: 02 02. 2015, 12:56

Autoturismul în care se aflau toți cinci s-a încolăcit în jurul unui stâlp de pe Șoseaua Colentina, informează stirileprotv.ro. Tânărul era bucuros că obținuse permisul de conducere în urmă cu trei zile, dar imprundența și lipsa de experiență au dus la producerea unui accident rutier soldat cu doi morți.

Șoferul a invitat patru prieteni în oraș. Doi dintre ei au murit în urma accidentului, în timp ce alți doi au ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală. Singurul care a scăpat teafăr este chiar autorul accidentului. Pe fondul vitezei excesive, dar și pentru că mașina avea tracțiune pe roțile din spate, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

 

 

Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri venea dinspre strada Doamna Ghica și se îndrepta spre zona Obor. Pe Șoseaua Colentina, tânărul a pierdut controlul asupra mașinii și în urma impactului violent, doi dintre cei aflați în spate au zburat pe geam, iar, în scurt timp, medicii i-au declarat morți.

Conducătorul auto a fost dus la Medicina Legală, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se constata dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Oamenii legii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

 

foto: captură romaniatv.net

foto: captură romaniatv.net

foto: captură romaniatv.net

foto: captură romaniatv.net