Un șofer din Brăila, reclamat la 112 pentru că a înjurat, a fost descoperit de polițiști fără permis

Un șofer din Brăila, reclamat la 112 pentru că a înjurat, a fost descoperit de polițiști fără permis
Publicat: 20/11/2019, 16:18

Incidentul s-a produs pe o stradă din orașul Brăila și a fost anunțat la 112 de un șofer care a fost ținta agresiunii verbale.

Echipa de Poliție care a răspuns apelului la numărul unic de urgență l-a descoperit pe șoferul reclamat și a constatat că acesta nu are permis de conducere.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către un șofer, în vârstă de 52 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că se află într-un conflict verbal cu un alt participant la trafic, pe Aleea Științei din municipiu.Polițiștii au procedat la perierea zonei, iar pe Aleea Culturii au depistat autoturismul ce ar fi fost condus de persoana bănuită că i-ar fi adresat injurii apelantului și l-ar fi amenințat. În imediata apropiere a fost identificat și șoferul acestuia, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Brăila. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul bănuit de comiterea faptei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea unor probe biologice de sânge”, a anunțat IPJ Brăila.

Bărbatul de 30 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un vehicul fără permis și pentru că a refuzat să facă testul etilotest și să-i fie prelevate probe biologice.

În plus, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1500 de lei, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase