Un tânăr a fost fugărit pe stradă cu un cuțit de bucătărie de către fostul iubit al mamei sale

Un tânăr a fost fugărit pe stradă cu un cuțit de bucătărie de către fostul iubit al mamei sale
Publicat: 20/01/2020, 11:52

Scandalul s-a produs duminică pe o stradă din orașul Galați.

Incidentul a fost anunțat prin 112, iar jandarmii care au mers acolo au descoperit mai multe persoane care se amenințau reciproc.

Scandalul a pornit de la o ceartă între doi foști iubiți, în care a intervenit și fiul femeii.

Jandarmii au stabilit că femeia de 48 ani, sătulă de amenințări, jigniri și desele agresiuni fizice la care era supusă de către iubit, cu 12 ani mai tânăr, i-a spus acestuia că relația între ei s-a încheiat. Bărbatul a încercat în repetate rânduri să o determine pe femeie să se împace, iar duminică a mers la ea acasă, însă s-a întâlnit în fața blocului cu fiul acesteia. Tânărul l-a rugat să îi lase mama în pace și să nu o mai amenințe. Bărbatul a scos de la brâu un cuțit de bucătărie cu care l-a fugărit pe fiul femeii.

Realizând ce a făcut, fostul iubit s-a urcat într-un taxi pentru a pleca, însă fiul femeii a aruncat cu o piatră spre autoturism, spărgând un geam.

Fostul iubit a fost rănit la o mână, astfel că a fost chemat și un echipaj medical.

Persoanele implicate în scandal au fost duse la o secție de Poliție și jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru amenințare, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, pe numele fostului iubit a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase