Ioana Sfârlea
30.06.2019
Știri

Un tânăr cu permisul suspendat a fost la un pas să provoace o tragedie. A intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Bilanț: Patru victime

Un tânăr cu permisul suspendat a fost la un pas să provoace o tragedie. A intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Bilanț: Patru victime
Patru persoane au fost rănite, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN1, la intrare în Vlădeni, județul Brașov, într-un accident produs de un tânăr care avea permisul suspendat și care a intrat cu mașina pe contrasens, lovind un alt autoturism.

Un accident rutier în care au fost rănite patru persoane, s-a produs, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN1, la intrare în localitatea Vlădeni, județul Brașov.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 21 de ani, care conducea o mașină deși avea permisul suspendat, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar.

„Un tânăr, în vârsta de 21 ani, care a condus un autoturism pe DN1, dinspre Făgăraș spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârsta de 48 ani, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 21 ani, avea dreptul de a conduce suspendat”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Inchide