UPDATE Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, ar fi murit într-un accident în Spania / Nașa de cununie: Tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu a murit / Mesajul postat de acesta cu doar câteva zile înaintea incidentului tragic

Redactor:
Alexandra Mortu
Cornel Galeș, soțul regretatei Ilenei Ciulete, ar fi murit în Spania în urma unui accident de mașină.

UPDATE

Fostul soț al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe rețea de socializare Facebook. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman – Atât de singur. Postarea sa a fost umplută de comentariilor persoanelor îndurerate.

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieții lui” sau „Cu aceasta postare ți s-a făcut un semn atât de singur ,și ai plecat după iubirea vieții tale Ileana odihna veșnică.” sunt mesajele postate de internauți.

O altă persoană, Adrian Stan, a postat pe Facebook mai multe poze cărora le-a adăugat mesajul: „Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună! Odihnește în pace alături de zâna ta!”. 

Foto: Adrian Stan / Facebook 

Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș, a oferit primele declarații.

„Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit. Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Știre inițială

Viviana, iubita neoficială a lui Cornel Galeș, nu confirmă decesul, însă recunoaște că nu mai știe nimic de fostul soț al Ilenei Ciuculete. Aceasta încearcă pe toate căile să obțină informații despre accidentul încă neconfirmat al lui Cornel Galeș.

„Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca mâine de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a declarat Viviana pentru wowbiz.ro.

Nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară ar fi murit într-un accident de mașină. „Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe o rețea de socialiazare, potrivit Capital.ro. 

 

Inchide