Urmările vremii nefavorabile: Un bărbat rănit după ce a căzut un acoperiș pe el / Furtuna a smuls acoperișul unui fost cinematograf – VIDEO

Urmările vremii nefavorabile: Un bărbat rănit după ce a căzut un acoperiș pe el / Furtuna a smuls acoperișul unui fost cinematograf - VIDEO
Publicat: 27/06/2019, 19:18

Potrivit ISU Maramureș, bărbatul de 39 de ani a fost scos de sub bucata de acoperiș căzută pe stradă și dus la spital.

„O persoană a fost surprinsă sub acoperișul căzut pe strada Victoriei. A fost scoasă și predată echipajului SAJ, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani, conștient”, a transmis ISU Maramureș.

Bărbatul a fost dus la Spitalul din Baia Mare, starea sa fiind bună.

Din cauza vântului puternic, mai sunt copaci au căzut în zona Pasului Hera.

Furtuna a smuls acoperișul unui fost cinematograf din Satu Mare

Acoperișul unui fost cinematograf a fost doborât, joi, de furtuna care s-a abătut asupra orașului Satu Mare. Pompierii intervin și pentru degajarea mai multor copaci, puși la pământ de vântul care a suflat cu putere. Satu Mare a fost sub avertizare Cod roșu de vânt, ploi și grindină.

Acoperișul fostului cinematograf Victoria din Satu Mare a fost doborât din cauza furtunii care s-a abătut joi după-amiază asupra orașului.

Potrivit reprezentanților ISU Satu Mare, pompierii intervin și pentru degajarea mai multor copaci căzuți în localitățile Paulian și Botiz, dar și pe străzile Unirii, Făgărașului, Lalelei și pe Bulevardul Sănătății din Satu Mare.

Potrivit ISU, unul dintre copacii doborâți de vânt a căzut peste o mașină.

Județul Satu Mare s-a aflat, joi, până la ora 16.45, sub avertizare Cod roșu de vânt puternic, cu rafale de 90-120 km/h, grindină de mari dimensiuni (5 – 8 cm), averse torențiale ce vor cumula 35 l/mp și frecvente descărcări electrice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase