CRAIOVA. Accidentul cumplit în care un taxi a fost spulberat de un BMW, surprins de camerele de supraveghere. Patru persoane, între care un copil de 7 ani, au murit (VIDEO)

Redactor:
Gândul
CRAIOVA. Accidentul cumplit în care un taxi a fost spulberat de un BMW, surprins de camerele de supraveghere. Patru persoane, între care un copil de 7 ani, au murit (VIDEO)
Accident grav în Craiova. Patru persoane au murit, după ce un taxi a fost lovit de un BMW (FOTO: Gazeta de Sud)

Accident cumplit în Craiova, duminică după-amiază, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW. Un taximetrist de 55 de ani din Craiova, o femeie de 39 de ani au decedat, duminică, într-un accident rutier grav.

Ceilalţi pasageri ai taxiului, copilul femeii – în vârstă de 7 ani – şi bunicul acesteia (străbunicul copilului), au fost transportaţi la spital, în stare gravă, notează ziarul local Gazeta de Sud.

Toți pasagerii din taxiul lovit de un BMW, pe o stradă din Craiova, și-au pierdut viața

Copilul de 7 ani şi străbunicul acestuia, un bărbat de 84 de ani, au murit – duminică seara – la spital.

Cei doi erau pasageri în taxiul care a fost lovit de BMW și la sosirea echipajelor medicale erau inconștienți.

O a cincea persoană, şoferul celuilalt autoturism, este internat în spital, informează Mediafax.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere montate în intersecția în care a avut loc accidentul.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

 

Știrea inițială:

„Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Conducătorul taximetrului și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de 7 ani și un bărbat, ambii din taxi, au fost transportați la spital”, au precizat polițiștii doljeni, conform sursei citate.

Două persoane au murit şi alte două sunt în stare gravă

Femeia care a decedat avea 39 de ani, și este din Craiova. În taxi mai era bunicul acesteia și copilul femeii, în vârstă de 7 ani. Cei doi nu erau conștienți când au fost preluați pentru a fi transportați la spital. La aceeași unitate medicală a fost transportat și șoferul BMW-ului, care era conștient.

La faţa locului au itervenit o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă. Reprezentanții IPJ Dolj „fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”.

Reprezentanții IPJ Dolj au mai explicat că ”fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”.

Inchide