VIDEO | Anul acesta porcul se taie la înălțime! Au demonstrat câțiva bărbați din Baia Mare care au sacrificat animalul pe acoperișul unui bloc

Publicat: 02/12/2022, 19:10
Actualizat: 02/12/2022, 19:12

Ca la noi, nicăieri! Câteva persoane au fost surprinse în timp ce tăiau porcul pe acoperișul unui bloc din Baia Mare. Bărbații s-au pregătit, s-au îmbrăcat gros și s-au apucat de treabă! 

Dacă există ceva ce românii vor respecta întodeauna, acelea sunt tradițiile, iar anul acesta semenii noștri și-au propus să ducă tradiția la alt nivel!

Câțiva bărbați din Baia Mare au fost filmați în timp ce tăiau porcul pe acoperișul unui bloc.

După ce s-au îmbrăcat bine și au luat toate cele necesare pentru a sacrifica animalul, românii s-au adunat pe acoperișul unui bloc pentru a tăia porcul.

Vecinii, deranjați de zgomotele făcute de animal

De asemenea, vecinii susțin că au fost deranjați de zgomotul făcut de animal în timp ce bărbații cocoțați duceau tradiția mai departe.

Scenele au fost surprinse astăzi de un băimărean pe strada Aleea Filaturii.

De asemenea, potrivit noilor reglementări aliniate la standardele europene, vânzarea, cumpărarea, transportul și apoi sacrificarea porcului de Crăciun trebuie să respecte o serie de condiții și norme sanitar-veterinare, potrivit Ziare.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase