Viitoarea soție a lui Radu Mazăre face dezvăluiri: Nu mă așteptam să mă ceară. Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut / Detalii despre nuntă – VIDEO

Publicat: 27/06/2019, 18:49

„Eu tot am întrebat unde trebuie să mergem, de ce, cum? Mergem la Poliție. O să vă zică responsabilul. Toată această poveste cu responsabilul până în momentul în care am ajuns acolo și acest responsabil nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați într-un birou”, a rememorat Roxana Mihalache momentul arestării din Madagascar.

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre a spus că fostul edil nu a avut probleme în Madagascar: „El nu a avut niciodată probleme în Madagascar. (…) Niciodată cu nimic (nu l-a căutat poliția, n.r.). (Autoritățile, n.r.) Știau că el locuiește și de situația lui.”.

Întrebată cum era viața lor în Madagascar, Mihalache a spus că era „una normală”.

„Plăcută, cu activități. Foarte frumos. Eu, funcția pe care o am, nu am timp să stau la plaje, ba din contră, mă ocup de tot ce înseamnă administrativ, de client. Și tot ce înseamnă administrativ”, a spus Roxana Mihalache.

Iubita lui Mazăre spune că vor fi suc și fursecuri la nuntă:Pentru dragoste, orice obstacol e trecut

Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, a declarat, după ce l-a vizitat la Rahova, că nu a discutat nimic despre nuntă cu fostul edil, însă cel mai probabil vor servi suc și fursecuri la ceremonie. Mihalache a mai spus că Mazăre coase și calcă fețe de pernă și cearșafuri.

„Nu am discutat nimic despre nuntă. nici despre ținută. Acest lucru nu este un subiect foarte important. O să merg mâine la primărie să depun actele (pentru nuntă, n.r.). Pentru mine nu e un lucru foarte important rochia”, a spus Roxana Mihalache, după vizita de la Penitenciarul Rahova.

Potrivit acesteia, fostul edil „arată foarte bine”.

„Se ține tare în continuare. (…) Pentru dragoste, orice obstacol poate fi trecut. (…) Am mai trecut prin etapa asta când a fost arestat preventiv și era la Constanța, mă așteptam la acel geam, la acel telefon să vorbesc cu el. (…) Mi-a spus că avem voie să stăm la masă de ziua lui”, a spus logodnica lui Radu Mazăre.

Întrebată care este activitatea fostului edil, Roxana Mihalache a răspuns: „Merge la muncă, toate zilele sunt la fel. Croiește cearșeafuri, trage la mașină cearșeafuri, fețe de pernă, calcă. I-am spus că pot să-l ajut”.

De asemenea, sursa citată a mai spus că, cele necesare pentru nunta din penitenciar trebuie cumpărate din interiorul unității de detenție.

Întrebată cu ce va înlocui șampania de la nuntă, Roxana Mihalache a spus: „Cu suc. (Iar tortul, n.r.) Probabil cu niște fursecuri”.

Iubita lui Mazăre a spus că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie: „Nu m-am așteptat (să o ceară de soție, n.r). Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a mai spus, pentru Mediafax, fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână tot în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer