Vremea se încălzește în weekend. Temperaturi de până la 11 grade Celsius în unele regiuni

Redactor:
Daniela Timofti
Vremea se încălzește în weekend. Temperaturi de până la 11 grade Celsius în unele regiuni
Temperaturi de primăvară în unele zone ale țării. Maxima va ajunge până la 11 grade Celsius. Precipitații sub formă de ploaie, lapoviță, sau ninsoare la munte. Vezi cum va fi vremea în acest weekend.

„Vremea se va încălzi. Vor fi precipitații în nordul și centrul țării și izolat în celelalte regiuni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi precipitații în sudul și estul țării. Precipitațiile vor fi amestecate. Adică, ploaie, lapoviță și ninsoare în Maramureș și în Transilvania. În estul țării vor fi în special ploi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, cea mai ridicată temperatură se va înregistra în Subcarpații Moldovei.

„Sâmbătă vom avea temperaturi între -2 și 6 grade, la munte. Temperatura maximă va fi înregistrată în Predeal, 6 grade Celsius. (…) Sâmbătă, temperatura minimă va fi înregistrată în nordul Moldovei, un grad, iar cea mai ridicată în Subcarpații Munteniei, unde vor fi până la 11 grade. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vom avea temperaturi între -1 și 5 grade”, a mai spus meteorologul.

În București, vremea se anunță caldă. „În noaptea de sâmbătă spre duminică, va ploua slab. Sâmbătă temperatura maximă va fi de 7 grade, iar minima va fi de 0 grade și se va înregistra în cursul nopții. Duminică în Capitală vor fi 7-8 grade”, a mai spus meteorologul.

Duminică vor fi înregistrate între un grad și 10 grade, cele mai mici temperaturi fiind în Miercurea Ciuc, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și Oltenia.

 

Inchide