VIDEO | Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august 2022. Balanțele au noroc la ba

Publicat: 27/08/2022, 06:00

Luna Nouă în Fecioară ne aduce posibilitatea de a ne face planuri. Unii vor vrea să își echilibreze planul profesional, alții, pe cel amoros. Cert e că toată lumea va avea oportunitatea de a vedea realitatea așa cum e.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august BERBEC

Luna Nouă de azi este un moment excelent pentru a face progrese în carieră, dar necesită concentrare, așa că limitează distracțiile pe măsură ce luna august se încheie. Ar fi recomandat sa iti schimbi si rutina.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august TAUR

Ai un nou plan în viața amoroasă – este un moment excelent pentru întâlniri dacă ești singur, sau această energie te poate ajuta să regăsești pasiunea și într-o relație existentă.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august GEMENI

Așteaptă-te la vești bune in legătură cu familia ta. Sună-ți rudele apropiate, părinții sau bunicii, poți să rezolvi probleme neîncheiate sau să primești lecții importante din partea lor.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august RAC

Luna Nouă de azi este despre împărtășirea ideilor – concentrează-te pe proiecte noi care te entuziasmează și te inspiră. Se poate schimba ceva important legat de planurile tale de viitor. Tot de azi, s-ar putea să apară tensiuni în relația de cuplu, mai ales dacă aceasta e dificilă sau toxică.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august LEU

Apar oportunități financiare. Maximizați această energie fiind inventivi cu ceea ce puteți oferi lumii. Ești determinat și concentrate pe noul tău parcurs, iar din exterior primești tot sprijinul de care ai nevoie. S-ar putea ca un prieten mai puțin apropiat sau o rudă să îți ușureze drumul.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august FECIOARĂ

Luna nouă de azi se petrece in semnul tau și este cel mai bun moment pentru a face planuri de viitor. Poartă discuții la muncă, dacă e cazul, sau cu partenerul tău de viață pentru a stabili calea pe termen lung. Esti foarte inspirat și vei intelege exact ce ai de  făcut. Ai revelații, idei, asa ca, profită din plin de ele!

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august BALANȚĂ

Luna Nouă de azi promite o nouă înțelegere a scopului vieții tale. Ești foarte sigur pe deciziile tale și acum poți să închei înțelegeri pe termen foarte lung. Banii continuă să vină la tine, achiți datorii, economisești, faci achiziții importante.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august SCORPION

Chiar dacă situația ta financiară e foarte bună, ferește-te de exagerari. De asemenea, încearcă să nu fi critic și exigent cu cei cu care lucrezi. Ai nevoie de toleranță și de echilibru azi. Petrece timp cu persoana draga.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august SĂGETĂTOR

O zi bună pentru a seta obiective și a face planuri. Te poți gândi la viitor, analizând și anumite aspect din trecut. Alege care vor fi prioritățile tale în perioada următoare. Vești bune în planul amoros. Cei implicați în relații vor trăi clipe frumoase lângă cel drag.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august CAPRICORN

Luna Nouă îți deschide ochii asupra multor posibilități. Această influență este excelentă pentru călătorii, sport, educație. Azi vei primi sfaturi financiare pe care ar fi bine să le asculți.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august VĂRSĂTOR

Tot ce ai acumulat în sufletul tau lasi sa se vada. Răbufnești și simți nevoia să vorbești, poate chiar să te plângi. Apelează la un prieten bun sau, de ce nu, chiar la un terapeut. Acum e momentul să rezolvi problemele intime.

Horoscopul zilei de sâmbătă 27 august PEȘTI

Problemele cu persoanele care locuiesc în casa ta, inclusiv părinții și partenerii, ies cu adevărat în evidență. Vei avea tendința să fugi și să te ascunzi în bula ta, însă ar fi bine să îți calci pe inimă și să încerci să le rezolvi. Este o zi bună și pentru vindecare spirituală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase