VIDEO Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022. Săgetătorii ar trebui să comunice mai mult cu partenerii

Publicat: 19/08/2022, 06:00

Azi suntem inspirati, dar nu neaparat mai relaxati. S-ar putea sa fim mai agitati decat de obicei, insa vom avea nevoie de odihna. Astrologul Lavinia Badea vă prezintă horoscopul zilei de vineri, 19 august.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 BERBEC

Ești romantic, faci gesturi neașteptate, simți nevoia de afecțiune și oferi la rândul tău. Dispoziția ta e contagioasă și îi bucuri pe toți cei din jur. Nu refuza nicio ieșire în oraș!

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 TAUR

Dacă ai un prieten bun, pe care te poți baza, aceasta e ziua în care să apelezi la el. Și familia îți va oferi alinarea de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 GEMENI

Se pune mult accent pe comunicare, așa că s-ar putea să te pregătești să închei un proiect. Se poate să apară anumite aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău sau cu figurile paterne.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 RAC

Cauți soluții pentru achitarea rapidă a unor datorii, și s-ar putea să îți iasă. Ajutorul vine de la o rudă îndepărată sau din afara țării. Ai grijă la stările sufletești, s-ar putea să ai gânduri pesimiste.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 LEU

În relație, acționează cu prudență, s-ar putea să apară discuții contradictorii cu partenerul de viață. Într-o situație legată de afaceri, rezultatele s-ar putea să întârzie. Ai răbdare.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 FECIOARĂ

Ai o energie aparte! Vei dori să mergi într-o nouă direcție cu ambițiile profesionale. În principiu, orice îți propui va avea success.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 BALANȚĂ

Nu te mai pune pe ultimul loc! Asigură-te că te bazezi pe prietenii tăi la fel cum se bazează ei pe tine. Orice situație vei avea, dacă ceri ajutor se poate rezolva.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 SCORPION

Viața ta socială e înfloritoare. Este o zi în care simți nevoia de confirmare, așa că relațiile cu amicii și cunoștințele se vor dovedi importante pentru tine. Te vei simți atras de persoane pe care le cunoști de mult timp.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 SĂGETĂTOR

Mare atenție la viața amoroasă. Azi ești pasional, probabil vei face planuri în doi, însă deopotrivă te enervezi și foarte repede. Dacă nu îți ies planurile o să rămâi dezamăgit. Comunică deschis cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 CAPRICORN

Te simți din ce în ce mai optimist și plin de viață. Moralul tău e la cote maxime și radiezi, iar cei din jur observă asta. Ai o influență puternică asupra oamenilor. Beneficiază la maximum de aceste atuuri!

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 VĂRSĂTOR

În relația de cuplu se întâmplă ceva care vă unește, poate fi vorba despre ceva bun, dar și despre ceva negativ ce vă face să acționați ca o echipă. Cert este că vei simți partenerul mai aproape.

Horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022 PEȘTI

Poți să faci orice lucru ce ține de aspect practice: recondiționări, pictură, reamenajarea locuinței sau lucru manual. Sunt încurajate activitățile creative.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase